Wedstrijd

Wegwijzer

Met de handige wegwijzer in pdf-formaat kunt u het volledige parcours van Omloop Het Nieuwsblad straat per straat meevolgen en weet u exact waar de renners passeren, inclusief handige pijlen en iconen om de route van de renners aan te duiden. Bovendien wordt er een indicatie gegeven aan de hand van drie mogelijke snelheden op welk tijdstip de renners op een bepaald punt zullen passeren.

(c) Photonews

Download de wegwijzer

Timetable

Met dit uurrooster in pdf-formaat weet u perfect in welke steden en gemeenten Omloop Het Nieuwsblad op zaterdag 29 februari 2020 zal passeren. Ook de belangrijkste ijkpunten in het parcours zijn vermeld, zoals kasseistroken, hellingen en bevoorradingsstroken.

Aan de hand van drie mogelijke snelheden wordt ingeschat op welk tijdstip de renners zullen passeren in uw stad of gemeente. Bovendien is er ook aangeduid na hoeveel kilometer de renners langs uw uitgekozen punt passeren en hoeveel kilometer ze vanaf dat punt nog voor de boeg hebben tot aan de finish in Ninove.

(c) Photonews

Download het uurrooster

Overzichtskaart

Op deze overzichtskaart kunt u bekijken hoe het parcours zich door de provincie Oost-Vlaanderen wentelt en krijgt u een opsomming van de hellingen en kasseistroken die opgenomen zijn. Deze worden weergegeven met een nummer op het kaartje. Onderaan in het document vindt u nogmaals het profiel terug van Omloop Het Nieuwsblad 2020.

(c) Photonews

Download de overzichtskaart

Technische gids

De technische gids voor Omloop Het Nieuwsblad 2020, met daarin alle nodige technische gegevens en informatie, kan u hieronder downloaden.

(c) Photonews

Download de Technische Gids
Reference page: