Wedstrijd

Wegwijzer

Met de handige wegwijzer in pdf-formaat kunt u het volledige parcours van de 74e Omloop Het Nieuwsblad straat per straat meevolgen en weet u exact waar de renners passeren, inclusief handige pijlen en iconen om de route van de renners aan te duiden. Bovendien wordt er een indicatie gegeven aan de hand van drie mogelijke snelheden op welk tijdstip de renners op een bepaald punt zullen passeren.

Download de wegwijzer

Timetable

Met dit uurrooster in pdf-formaat weet u perfect in welke steden en gemeenten Omloop Het Nieuwsblad op zaterdag 2 maart passeren en staan bovendien ook de belangrijkste ijkpunten in het parcours vermeld zoals kasseistroken, hellingen en bevoorradingsstroken.

Aan de hand van drie mogelijke snelheden wordt ingeschat op welk tijdstip de renners zullen passeren in uw stad of gemeente. Bovendien is er ook aangeduid na hoeveel kilometer de renners langs uw uitgekozen punt passeren en hoeveel kilometer ze vanaf dat punt nog voor de boeg hebben tot aan de finish in Ninove.

Download het uurrooster

Overzichtskaart

Op deze overzichtskaart kunt u bekijken hoe het parcours zich door de provincie Oost-Vlaanderen wentelt en krijgt u een opsomming van de hellingen en kasseistroken die opgenomen zijn. Deze worden bovendien weergegeven met een nummer op het kaartje. Onderaan in het document vindt u nogmaals het profiel terug van deze 74e Omloop Het Nieuwsblad.

Download de overzichtskaart

Technische gids

De technische gids voor Omloop Het Nieuwsblad 2019, met daarin alle nodige technische gegevens en nodige informatie voor de 74e editie op zaterdag 2 maart, kan u hieronder downloaden.

Download de Technische Gids

Voorlopige deelnemerslijst

Hieronder kan u de voorlopige deelnemerslijst voor Omloop Het Nieuwsblad Elite Mannen downloaden. De teams kunnen hun selectie op deze deelnemerslijst uiteraard nog wijzigen. Belangrijke veranderingen zullen steeds door Flanders Classics gecommuniceerd worden.

Download
Reference page: