Wedstrijd

Wegwijzer

Met de handige wegwijzer in pdf-formaat kunt u het volledige parcours van de Brabantse Pijl voor Elite Vrouwen straat per straat meevolgen en weet u exact waar de rensters passeren, door de handige pijlen en iconen die de route van de renners aanduiden.

Download de wegwijzer

Timetable

Met dit uurrooster in pdf-formaat weet je perfect in welke steden en gemeenten de Brabantse Pijl voor Elite vrouwen op woensdag 17 april passeert. Bovendien staan ook de belangrijkste ijkpunten in het parcours vermeld zoals kasseistroken, hellingen en bevoorradingsstroken.

Aan de hand van drie mogelijke snelheden wordt ingeschat op welk tijdstip de renners zullen passeren in uw stad of gemeente. Er is ook aangeduid na hoeveel kilometer de renners langs uw uitgekozen punt passeren en hoeveel kilometer ze vanaf dat punt nog voor de boeg hebben tot aan de finish in Gooik.

Download het uurrooster

Technische gids

Hieronder kunt u de technische gids downloaden voor de Brabantse Pijl voor Elite Vrouwen met daarin alle technische gegevens en de nodige informatie voor de 2e editie van de Brabantse Pijl voor Elite vrouwen onder de vlag van Flanders Classics. 

Download de technische gids