Mobiliteit

De Brabantse Pijl - Elite Vrouwen 2019 - hoe komt u er?

Met de start en aankomst op de Dorpsstraat in Gooik, verwachten we op woensdag 17 april heel wat wielerliefhebbers in de gemeente. Wilt u er graag bij zijn en bent u op zoek naar een makkelijke manier om te plaatse te geraken? Dan sommen we hier even alle vervoersmogelijkheden voor u op.

De start en aankomst van deze tweede editie van De Brabantse Pijl voor Elite Vrouwen ligt op de Dorpsstraat in Gooik, ter hoogte van 'De Drie Hamers'. Deze locatie is op woensdag 17 april makkelijk te voet bereikbaar voor alle inwoners van de gemeente en alle kijklustigen. 

De start en aankomst van deze tweede editie van de Brabantse Pijl voor Elite Vrouwen ligt op de Dorpsstraat in Gooik, ter hoogte van 'De Drie Hamers'. Deze locatie is op woensdag 17 april makkelijk met de fiets bereikbaar. U kunt uw fiets kwijt in de buurt van de start- en aankomstplaats. De organisatie raadt uiteraard aan om uw fiets stevig op slot te doen en deze niet op het parcours zelf te stallen.

Bent u van plan om met het openbaar vervoer naar de eerste editie van De Brabantse Pijl voor Elite vrouwen af te zakken? De dichtst bijzijnde stations zijn Ninove en Brussel Zuid.

Vanaf het station in Ninove neemt u vervolgens bus 153 richting Anderlecht en stapt u af in Gooik Dorp.
Vanaf het station in Brussel-Zuid neemt u bus 142 richting Leerbeek en stapt u af aan het rondpunt in Gooik. Vanaf daar ligt de start/aankomst op wandelafstand.

 

Komt u met de wagen naar De Brabantse Pijl voor Elite Vrouwen? Dan kan u uw wagen kwijt op wandelafstand van de start- en finish op de Dorpsstraat in Gooik. De parking bevindt zich aan het voormalige atletiekplein in Gooik. Het adres dat u best ingeeft is: Houteman, 1755 Gooik.