Wedstrijd

Wegwijzer

Met de handige wegwijzer in pdf-formaat kunt u het volledige parcours van de 60e Brabantse Pijl straat per straat meevolgen en weet u exact waar de renners passeren, door de handige pijlen en iconen die de route van de renners aanduiden. Bovendien wordt er aan de hand van drie mogelijke snelheden een indicatie gegeven van het tijdstip waarop de renners op een bepaald punt zullen passeren. 

(c) Photonews

Download de wegwijzer

Timetable

Met dit uurrooster in pdf-formaat weet je perfect in welke steden en gemeenten de Brabantse Pijl op woensdag 7 oktober passeert. Bovendien staan ook de belangrijkste ijkpunten in het parcours vermeld zoals kasseistroken, hellingen en bevoorradingsstroken.

Aan de hand van drie mogelijke snelheden wordt ingeschat op welk tijdstip de renners zullen passeren in uw stad of gemeente. Er is ook aangeduid na hoeveel kilometer de renners langs uw uitgekozen punt passeren en hoeveel kilometer ze vanaf dat punt nog voor de boeg hebben tot aan de finish in Overijse.

(c) Photonews

Download het uurrooster

Overzichtskaart

Op de overzichtskaart kunt u bekijken hoe het parcours zich door het Brabantse landschap wentelt en welke hellingen opgenomen zijn. Deze worden weergegeven met een nummer op het kaartje. Onderaan het document vindt u nogmaals het profiel terug van de 60e Brabantse Pijl.

Download hier binnenkort de overzichtskaart

(c) Photonews

Technische gids

Hieronder kunt u binnenkort de technische gids downloaden voor De Brabantse Pijl met daarin alle technische gegevens en de nodige informatie voor de 60e editie op woensdag 7 oktober.

(c) Photonews

Reference page: