Wedstrijd

Sleep om het volledige parcours te bekijken

Wegwijzer

Met de handige wegwijzer in pdf-formaat kunt u het volledige parcours van de 57e Brabantse Pijl straat per straat meevolgen en weet u exact waar de renners passeren, inclusief handige pijlen en iconen om de route van de renners aan te duiden. Bovendien wordt er een indicatie gegeven aan de hand van drie mogelijke snelheden op welk tijdstip de renners op een bepaald punt zullen passeren. 

Download de Wegwijzer

Timetable

Met dit uurrooster in pdf-formaat weet je perfect in welke steden en gemeenten De Brabantse Pijl op woensdag 12 april passeren en staan bovendien ook de belangrijkste ijkpunten in het parcours vermeld zoals kasseistroken, hellingen en bevoorradingsstroken.

Aan de hand van drie mogelijke snelheden wordt ingeschat op welk tijdstip de renners zullen passeren in uw stad of gemeenten. Bovendien is er ook aangeduid na hoeveel kilometer de renners langs uw uitgekozen punt passeren en hoeveel kilometer ze vanaf dat punt nog voor de boeg hebben tot aan de finish in Overijse.

Download het uurrooster

Parcours detail

Op ons interactief profiel kunt u met de muis scrollen tussen start en finish. Door op de onderstaande button of op de icoontjes in de kaart te klikken, krijgt u gedetailleerde informatie over het parcours te zien. Zo krijgt u meer informatie over de bevoorradingszones, kasseistroken of andere points of interest (POI) langsheen het parcours, en krijgt u een idee hoe laat de renners ongeveer op een bepaald punt passeren.

Bekijk parcours detail
Smarthpone image

Op de hoogte blijven?